Na voljo tudi Kiss in Def Leppard sestavljanke!

0 26

Kiss in Def Leppard, ikonske legende hard rocka, bodo dobile vsak svoje sestavljanke!

Podjetje Zee Productions bo izdalo sestavljanke naslovnic dveh klasičnih Def Leppard albumov “Hysteria” in “Pyromania” ter štirih Kiss albumov z naslovnicami “Rock And Roll Over”, “Destroyer”, “Love Gun” in “Dynasty”. Sestavljanke bodo vsebovale po 500 koscev, na razpolago od letošnjega aprila dalje torej, izdelovalec Zee Productions z vtisnjeno gravuro serije Rock Saws.

Tudi ti štiri naslovnice so že v prodaji od 8.4.2020, skupaj z prav tako napovedanimi sestavljankami naslovnic albumov zasedb Alice Cooper, Status Quo in Scorpions.

Prve sestavljanke so pri Zee Productions izdelali za naslovnice klasičnih albumov zasedb Motörhead, Iron Maiden, Judas Priest in Slayer.

Od lanskega septembra dalje so na razpolago tudi sestavljank3enaslvnic šrvih štrih albumov thrash mtal titanov Metallica, se pravi”Kill ‘Em All”, “Ride The Lightning”, “Master Of Puppets” in “…And Justice For All”, kot tudi štirih Rush klasik za albume “Fly By Night”, “A Farewell To Kings”, “Permanent Waves” in “Moving Pictures”.

Več informacij je na razpolago TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki