Nagradna igra – Eruption: Tellurian Rupture

0 78

V sodelovanju z Mighty Music/Target Records in založbo From the Vaults podarjamo 1x aktualni album domačih thrasherjev Eruption: Tellurian Rupture na zgoščenki. Vse kar morate storiti je, da pravilen odgovor na spodnje vprašanje vključno do 9.4.2023 pošljete po elektronski pošti na naslov rok@rockline.si.

NAGRADNO VPRAŠANJE SE GLASI:

Kateri skupini oz. pevcu se Eruption poklonijo na eni od skladb aktualnega albuma Tellurian Rupture?

PRAVILNI ODGOVOR NA NAGRADNO VPRAŠANJE JE: NEVEMORE/WARREL DANE. Nagrado prejem Semi Batič. Čestitamo in obilo užitkov ob poslušanju.

Pomagate si lahko z recenzijo albuma, ki jo najdete TUKAJ.

Splošni pogoji in pravila nagradne igre »Eruption – Tellurian Rupture«

 1. SPLOŠNE DOLOČBE

V skladu s temi splošnimi pogoji in pravili organizator Kulturno društvo Rock Arena kot izdajatelj spletnega portala www.rockline.si (v nadaljevanju organizator) prireja nagradno igro Eruption – Tellurian Rupture (v nadaljevanju nagradna igra). Zgoščenko podarjata Mighty Music/Target Group in založba From the Vaults.

 • POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 18 let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V kolikor so fizične osebe mladoletne, za sodelovanje v nagradni igri potrebujejo dovoljenje staršev oziroma zakonitega zastopnika. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, zaposlene pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v zunajzakonski skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega). Prav tako v nagradni igri ne morejo sodelovati zunanji sodelavci organizatorja.

Organizator ne prevzema odgovornosti za primer sodelovanja oseb, ki bodo lažno izkazovale podatke ob prijavi v nagradno igro. Poslovno sodelovanje ali vzpostavitev poslovnega sodelovanja z organizatorjem ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri se udeleženci strinajajo s pogoji nagradne igre.

 • NAMEN NAGRADNE IGRE

Namen nagradne igre je izžrebati sodelujoče v nagradi igri in enemu izžrebancu podeliti 1x zgoščenko »Eruption – Tellurian Rupture«.

 • POTEK NAGRADNE IGRE, NAČIN SODELOVANJA IN ŽREB NAGRAD

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da fizična oseba v času trajanja nagradne igre, med 01.04.2023 in 09.04.2023, odgovori na nagradno vprašanje in odgovor pošlje na objavljeni elektronski naslov. V nagradno igro se prijavi s pošiljanjem odgovora na objavljeno elektronsko pošto. Organizator bo upošteval vse pravilne odgovore, ki bodo prispeli na objavljen elektronski naslov do vključno 09.04.2023. Po zaključku nagradne igre bo organizator izžrebal nagrajenca, ki bo prejel 1x zgoščenko »Eruption – Tellurian Rupture«. Žrebanje bo izvedeno po načelu žrebanja izmed vseh sodelujočih, ki bodo na objavljen elektronski naslov poslali odgovor na nagradno vprašanje. Pritožba na izid žrebanja ni mogoča.

 • PREVZEM NAGRAD

Nagrajenci bodo po zaključku nagradne igre obveščeni po elektronski pošti. Nagrajenci bodo morali v roku 14 dni od prejema obvestila organizatorju omogočiti izročitev nagrade na naslovu stalnega ali začasnega prebivališča. Če nagrajenci ne bodo omogočili izročitve nagrade oziroma tega ne bodo storili pravočasno bodo izgubili pravico do nagrade, nagrada pa se ne podeli. Pritožba ni mogoča. Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, prav tako ni možna zamenjava nagrad. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli, če ugotovi, da je nagrajeni v nagradni igri sodeloval v nasprotju s temi pravili nagradne igre.

 • DAVKI IN AKONTACIJA DOHODNINE

Nagrade niso obdavčene po Zakonu o dohodnini.

 • ODGOVORNOSTI IN PRAVICE ORGANIZATORJA

Organizator v ničemer ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

 • kakršnekoli neželene posledice, ki bi jih lahko sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri,
 • kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema ali koriščenja nagrade, s čimer se sodelujoči s pristopom k tej nagradni igri izrecno strinjajo.

V primeru okoliščin, na katere organizator ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro. O tem mora obvestiti udeležence na spletni strani www.rockline.si. V takšnem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo.

V primeru morebitnih sporov, ki bi nastali v zvezi z nagradno igro, je pristojno sodišče v Ljubljani.

 • VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Sodelujoči (v primeru mladoletnih oseb: njihovi starši ali zakoniti zastopniki) v nagradni igri soglašajo in sprejemajo pravila in pogoje nagradne igre ter s podpisom jamčijo za pravilnost svojih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri se strinjajo, da se pridobljeni osebni podatki obdelujejo v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2).

 • KONČNE DOLOČBE

Ta pravila pričnejo veljati s pričetkom nagradne igre, to je s 01.04.2023.

Ljubljana, april 2023

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki