New Horizon – nova skupina dveh bivših H.E.A.T. članov

NEW HORIZON 2021
0 49

New Horizon je nov, skupni glasbeni projekt, v katerem sta združila moči dva odlična švedska glasbenika in bivša člana zasedbe H.E.A.T.! To sta vokalist Erik Grönwall in komponist, producent ter multi-instrumentalist Jona Tee. New Horizon so v osnovi zasnovani power metalsko.

Željo po formaciji skupine, kot je New Horizon, je že dolgo časa gojil Jona Tee, ki je vse od otroštva velik privrženec skupin, kot mdr.: Iron Maiden, Helloween, Hammerfall, Manowar in Edguy. Od nekdaj je sanjaril o tem, da bo nekega dne tudi sam ustvarjal svoje lastne powermetalske koračnice in himne.

Jona Tee pravi, da je zvok New Horizon ‘mešanica klasičnega power metala in heavy metala z dotikom 21. stoletja’.

Erik Grönwall dodaja: “Za naju oba je bilo povsem samoumevno, da po izstopu iz H.E.A.T., nadaljujeva skupaj glasbeno kariero. Celo desetletje sva v glasbenem poslu preživela skupaj in opravila enormno število turnej. Jona je dejansko na nek način moj brat, moja kri, New Horizon pa bo tako za naju oba katalist, preko katerega bova snemala odličen metal in se skupaj zabavala.”

Duo se trenutno ukvarja z delom na materialu za studijski prvenec, ki bo izšel predvidoma prihodnje leto, in sicer pri italijanski založbi Frontiers Music Srl. Več informacij oziroma podrobnosti bo dostopnih v prihajajočih tednih in mesecih.

New Horizon lahko prestrežete na naslednjih povezavah:
https://newhorizon.se/
https://www.facebook.com/newhorizonworld
https://www.instagram.com/newhorizonworld/
https://www.facebook.com/erikgronwall
https://www.instagram.com/erikgronwall/
https://www.facebook.com/Jona-Tee-209564976309098
https://www.instagram.com/jonatee/


foto: Gustaf Sandholm Andersson 2021
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki