Ništavilo – nov singl domačih Lelee

Moonlee Records 2021
0 116

Domači zvedavi indie/post-punk trojec Lelee predstavlja ‘Ništavilo, drugi singl s prihajajočega debitantskega albuma ‘Čuka bije pumpa’, ki izide 18. junija za Moonlee Records in kanadsko založbo Ill in the Head Records.

Drugi singl ‘Ništavilo’ prinaša melanholično razigran in zasanjano poskočen komad, v katerem Damjan Manevski (Rush To Relax, Molokai) radoživo rožlja po svoji električni kitari, Jelena Rusjan (Borghesia, TRUS!) servira bas linije, ob katerih vas zasrbijo prsti na nogah, Jan Kmet (balans, Kalu) pa skrbi, da vse skupaj deluje kot popolna zvočna kulisa za poznopopoldansko alter džuskanje na poletnem vrtu.

Tako kot na prvem singlu Kopnež so Lelee tudi tokrat k sodelovanju povabili gostujočega glasbenika – tokrat je to Andrej Fon (iz zasedb Olfamož, Svojat, idr.), ki je komadu dodal saksofonske linije in pišmuhovsko noto. Ker je sodelovalnost mogoče eno od skritih sporočil prihajajočega albuma velja izpostaviti še eno sodelovanje. Ilustracije za prihajoči album ter vizualno podobo singla ‘Ništavilo’ je prispeval vizualni umetnik Leon Zuodar – Lele. Lelee meets Lele!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki