Nitrate predstavljajo video in single “Needs a Little Love”

Frontiers Music Srl. 2023
0 12

Nitrate, britanski melodični rockerji in AOR revitalisti, so se v letošnjem oktobru vrnili na prizorišče z novim studijskim albumom!

Skupno četrti studijski album se imenuje “Feel The Heat”, izšel pa je 13. 10. 2023 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.,

Spodaj je na voljo novi single in video za skladbo Needs a Little Love. Skupina je v času promocije novega albuma že predstavila singla Wild In The City in All The Right Moves.

Novi album “Feel The Heat” vsebuje enajst himničnih skladb, pa produkcijo in miks albuma pa so poskrbeli Martin Bros Productions (Vega). Na albumu je v vlogi posebne gostje vokalni duet in spremljevalne vokale prispevala Issa. Nadalje je dodatne spremljevalne vokale prispeval tudi Paul Laine (Danger Danger/The Defiants), medtem ko se je na eno izmed skladb novega albuma kot soavtor vpisal legendarni komponist Bob Mitchell (možakar je mdr. soavtor velikega Cheap Trick hita The Flame). Na albumu sta se med sodelujoče, ki so prispevali spremljevalne vokale, vpisala še Leon Robert Winteringham (LRW Project) in Alan Clark (Change of Heart), prav tako pa je pri nekaterih kompozicijah v vlogi soavtorja sodeloval Rob Wylde (Midnite City/Tigertailz).

Album “Feel The Heat” lahko že naročite.

Predhodni studijski album “Renegade” (2021, RockLine recenzija) je bil za Nitrate izjemno uspešen. Samo na Spotifyju je do tega dne presegel milijon predvajanj. Tudi na novem albumu so vztrajajo Nitrate v postavi s Tomom in Jamesom Martinom (oba Vega), švedsko vokalno senzacijo Alexandrom Strandellom (Art Nation, Crowne), zasedbo pa dopolnjujejo še njen šef in ustanovitelj oziroma basist Nick Hogg, bobnar Alex Cooper (Devilfire) in kitarist Richard Jacques.

Nitrate so:
Nick Hogg – bas kitara
Alexander Strandell – vokal
Tom Martin – kitara
James Martin – klaviature
Alex Cooper – bobni
Richard Jacques – kitara

Več o Nitrate:
www.facebook.com/Nitrateofficial
www.instagram.com/nitrateofficialband


Nitrate – Feel The Heat (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki