Obsidian Kingdom predstavljajo “Meat Star” video!

Obsidian Kingdom 2020
0 54

Obsidian Kingdom, španski progresivni metalci, so izdali prvi single in video s prihajajočega novega studijskega albuma “Meat Machine” in sicer za skladbo “Meat Star”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Album “Meat Machine” bo izšel 25. 9. 2020 pri založbi Season Of Mist.

“Z zgodbo, ki spominja na fantazijska dela Alejandra Jodorowskyega ali Kennetha Angerja, je Meat Star čudaška odiseja sanj, kjer si podajajo roke simboli starega in novega sveta, da bi ustvarili močno sporočilo: Namen tvojega obstoja te bo enkrat našel in cena, ki jo boš takrat plačal, je vrsta smrti,” razlaga skupina.

“Meat Star je skladba odpovedovanja in bolečine, ki izhaja iz spoznanja o tvojem resničnem poslanstvu ter preobrazbi in žrtvam, s katerimi se je treba soočiti, potem ko se enkrat odločiš slediti cilju svojega pravega poslanstva. Skladba je vrsta žrtvovanja, odrekanje skušnjavam Dioniza in zbliževanja z Ozirisom. Je oda obnovitvenim energijam konca, potem ko spoznaš, da je predaja edina pot do zmage.”

Album “Meat Machine” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Meat Machine” se glasi:
1. The Edge
2. The Pump
3. Mr Pan
4. Naked Politics
5. Flesh World
6. Meat Star
7. Spanker
8. Vogue
9. Womb Of Wire
10. A Foe


Obsidian Kingdom – “Meat Star” (uradni video)
Obsidian Kingdom – “Meat Machine” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki