Opeth Predstavljajo “Universal Truth”Animirani Video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2008
0 375

Opeth, švedske prog metal in prog rock ikone, predstavljajo, po novem mračnem animiranem videu švedske verzije skladbe “Ingen Sanning Är Allas”, ki se nahaja na nedavna izdanem albumu “In Cauda Venenum” (RockLine recenzija TUKAJ), tudi njeno različico, odpeto v angleškem jeziku z nazivom “Universal Truth”.

Video je animiral južnoafriška animatorka in umetnica Jess Cope (“Frankenweenie”, “Metallica: Here Comes Revenge”). Cope je sodelovala z Mikaelom Akerfeldtom (Opeth) tudi pri animaciji videa za skladbo Drag Ropes, ki je izšla na albumu skupnega projekta Mikaela Akerfeldta in Stevena Wilsona Storm Corrosion.

Video napoveduje tudi prihajajočo severno ameriško turnejo zasedbe Opeth v letu 2020, v sklopu katere bodo Opeth med drugim obiskali tudi famozni newyorški Apollo Theater, nashvilski Ryman Auditorium ter slavni hollywoodski Palladium v Los Angelesu.

Na fotografiji: Mikael Akerfeldt med nastopom Opeth, dne 14.06.2008 v sklopu festivala Nova Rock v kraju Nickelsdorf (Avsrtija) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Opeth – Universal Truth (uradni animirani video)
Opeth – Ingen Sanning Är Allas (uradni animirani video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki