Ozzy Osbourne je znova prestavil evropsko turnejo za prihodnje leto!

foto: NINA GRAD 2012
0 189

Ozzy Osbourne, veliki kos pionirstva rock’n’roll galaksije sedemdesetih, zabavni lovec na netopirje in seveda neusahljivi princ teme, je znova prestavil termine evropske turneje.

Kot je znano je Ozzy zaradi zdravstvenih peripetij že termine za letošnji april prestavil na evropsko “No More Tours 2” turnejo, ki bi se morala pričeti v Evropi v prihodnjem januarju in se skleniti v prihodnjem marcu.

V začetku današnjega dne je Ozzy preko svojih socialnih omrežij v video posnetku, ki ga lahko pogledate spodaj sporočil, da je zaradi zdravstvenega stanja primoran znova preložiti turnejo.

Povedal je tole: “Tu sem zato, da vam podam sveže novice glede mojega zdravstvenega stanja. Kot že verjetno veste, ali pa tudi ne, sem v začetku letošnjega leta grdo padel in si poškodoval vratna vretenca, zato sem moral na kirurški poseg. Sedaj je v meni pritrjenih precej več vijakov, kot je nameščenih v mojem avtu. Ne umiram, pač pa okrevam, problem je le ta, da traja vse skupaj malo dlje, kot smo vsi mislili, da bo. Zelo me draži dejstvo, da sem prikovan cele dneve na posteljo. Ne morem se načakati dne, ko bom znova lahko dvignil svojo rit in pričel hoditi. Vendar pa boste morali biti še kanček bolj potrpežljivi. Prestavljam evropsko turnejo, ker nisem pripravljen. Ne bom se upokojil, pred menoj so koncerti, ki jih moram odigrati, a ko se vrnem na ameriško turnejo, želim biti sto procentno pripravljen in vas odpihnem iz vaših nogavic. In seveda, na poti je moj novi studijski album.”

Dodal je še sledeče: “Hvala moji skupini in ekipi, kot tudi promotorju (Live Nation) in nad vsem, Judas Priest.” (Judas Priest so bili namreč izbrani za predskupino Ozzyjevih koncertov).

“Svojim oboževalcem želim povedati le eno. Iskreno se vam zahvaljujem za vašo potrpežljivost in lojalnost. Ljubim vas. Sedaj pa me pustite pri miru, da se pozdravim”, je v svojem sporočilu sklenil povsem v svojem slogu svoje misli veliki Ozzy.

Po poročanju Live Nation Sweden, naj bi bili evropski termini premaknjeni na prvo polovico leta 2021.Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki