Paul Quinn (Saxon) se je koncertno upokojil!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 122

Paul Quinn, eden izmed dveh originalnih in ustanovnih članov aktualne postave britanskih zastavonoš metala Saxon (drugi je seveda nezlomljivi vokalist Biff Byford), se je po dolgem premisleku odločil, da se ne bo več udeleževal koncertnih turnej skupine.

Skupina je v zvezi s tem že obvestila javnost preko Facebook-a. Uradno izjavo skupine Saxon lahko preverite spodaj.

Quinn se bo v prihodnje vsekakor redno udeleževal vseh studijskih aktivnosti skupine. To pomeni, da ostaja član skupine in bo sodeloval pri snemanju novega glasbenega materiala tudi v prihodnje.

Kar se tiče koncertnih nastopov skupine, Quinn ne izključuje možnosti, da se na izbranih koncertih in ob posebnih priložnostih, pojavi tudi v prihodnje na kakšnem izmed nastopov skupine.

Nova evropska turneja na kateri predstavljajo Saxon aktualni studijski album “Carpe Diem” (2022, RockLine recenzija), ki se je začela predvčerajšnjim na stari evropski celini ni ogrožena. Quinn bo v sklopu le-te, odigral vse napovedane koncertne nastope in pomagal skupini pripeljati pod streho to, kot kaže svojo poslovilno, koncertno turnejo.

So pa Saxon že odpovedali aprilske koncertne nastope po Južni Ameriki in nastop v sklopu Monsters Of Rock križarjenja.

Skupina bo v tem času aktivno iskala kitarista, ki bo Saxon pomagal na bodočih koncertnih nastopih.

Kot je znano bodo Saxon izdali 24. 3. 2023 pri založbi Silver Lining novo kompilacijo priredb z nazivom “More Inspirations”.

Na fotografiji: Kitarist Paul Quinn med nastopom Saxon 21. 7. 2015, v sklopu festivala Metaldays (Tolmin Slovenija) – RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki