Pearl Jam predstavljajo “Retrograde” animirani video!

0 75

Pearl Jam predstavljajo animirani video za novi single in skladbo “Retrograde”, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj spodaj.

Skladba “Retrograde” sicer izhaja iz novega studijskega albuma skupine “Gigaton”, ki je izšel, dne 27.03.2020 pri založbi Monkeywrench Records/Republic Records (ZDA), medtem ko skrbi za distribucijo albuma drugod po svetu Universal Music Group.

Album “Gigaton” so producirali Josh Evans in Pearl Jam. “Gigaton” je prvi novi studijski album skupine potem, ko je 15.10.2013, izšel njegov predhodnik “Lightning Bolt”, ki je Pearl Jam prinesel Grammyja.

“Gigaton” je v ZDA teden dni po izidu zasedel prvo mesto Billboard lestvice “Top Rock” albumov. Ob tem se je teden dni po svojem izidu uvrstil med prvih pet albumov Billboardove lestvice 200. najbolje prodajanih albumov. V drugih državah se je uvrstil takole: v Italiji in Avstriji na prvo mesto, med najboljših pet se je uvrstil na Nizozemskem, v Švici, Belgiji, Avstraliji, Nemčiji, Belgiji, na Norveškem, v Kanadi in na Finskem. Med deset najboljših pa je prodrl na tleh Irske, Velike Britanije in Nove Zelandije. Za Slovenijo podatka ni.

RockLine recenzijo albuma “Gigaton” lahko preberete TUKAJ!


Pearl Jam – “Retrogade” (uradni animirani video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki