Persuader predstavljajo “The Curse Unbound” video

PERSUADER 2020
0 60

Persuader, švedska powermetalska inštitucija, ki bo 4. 12. 2020 izdala svoj novi in skupno peti studijski album z naslovom “Necromancy” – to bo tudi prvi album za novo založbo Frontiers Music Srl., predstavlja prvi video in single za skladbo “The Curse Unbound”. Video lahko v celoti predvajate spodaj.

Kitarist skupine Persuader Emil Norberg je v zvezi z novim albumom povedal sledeče: “Naš novi album je verjetno celo najbolj agresiven album v primerjavi z vsemi doslej izdanimi albumi do tega dne. Brez, da bi za to žrtvovali kanček muzikalnosti. To je tudi prvi album z novim članom in kitaristom Fredrikom Mannbergom (Nocturnal Rites), zaradi česar smo v skupini vsi zelo navdušeni, saj je Fredrik prinesel v skupine velik komponistični talent, pa tudi bogate odrske izkušnje.”

Emil je v zvezi s sporočilom videa in skladbe “The Curse Unbound” dejal sledeče: “Pripravljeni smo da nagovorimo naše privržence s še enim novim albumom. Za prvi občutek, kaj lahko naši feni pričakujejo od novega albuma, smo izbrali skladbo ‘The Curse Unbound’. Besedilo skladbe je navdahnjeno nad enim izmed filmov in če veste kateri bi to lahko bil, nam pošljite sporočilo preko naše FaceBook strani!”

Persuader so bili ustanovljeni leta 1997 na severu Švedske. Od nekdaj so so stremeli za kombiniranjem surovosti, muzikalnosti in udarnost, zato tudi novi album v tem ni nikakršna izjema.

Persuader so do tega dne med letoma 2000 in 2014 izdali štiri studijske albume. Leta 2019 so se znova odpravili v studio in pričeli s pisanjem novega materiala. Nastal je album z naslovom “Necromancy”, kar pooseblja sposobnost skupine, da se tudi v tistih hudih časih, ko zigleda, da je konec z njo, uspe vedno znova in znova vrniti med žive. Na novem albumu je vsega sedem skladb, pa vendar skorja 50 minut glasbe, kar namiguje na to, da je “Necromancy” zelo verjetno najbolj ambiciozen dosežek skupine do tega dne.

Seznam skladb na albumu “Necromancy” je sledeč:
1. The Curse Unbound
2. Scars
3. Raise The Dead
4. Reign Of Darkness
5. Hells Command
6. Gateways
7. The Infernal Fires

Zasedba Persuader:
Jens Carlsson – vokal
Emil Norberg – kitara
Fredrik Mannberg – kitara
Efraim Juntunen – bobni

FaceBook profil

#Persuader #HeavyMetal #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki