Pesniki se vračajo na odre

0 22

Zaenkrat le v obliki koncertnega videospota za novi singel Hello, s katerim nas Društvo mrtvih pesnikov spominjajo na čase, ko so bili glasbeni odri še kako živ.

Pesnik potrebuje bolečino. Potrebuje veter, presenečenja, negotovost, … skratka spremembe in čustva. Čas korone je prinesel prav to, vendar preprečil glasbene nastope, ki so duša in telo vsakega glasbenega ustvarjalca. 

Člani Društva mrtvih pesnikov so zadnje mesece preživeli v ustvarjalni karanteni, vendar pa močno pogrešajo oder in bližnji stik s poslušalci. Za tiste najbolj neučakane so pripravili presenečenje v obliki koncertnega videospota za novi singel Hello z aktualne plošče Astronavt, ki so ga posneli v živo ob premierni predstavitvi albuma.

Pesniki se v videospotu sprašujejo ali smo res sami v vesolju ali še kdo stanuje tu. Bomo iskali drug planet, če življenje na zemlji ne bo obstalo? DMP ostajajo optimisti in verjamejo, da bo ples v maskah kmalu končan in bodo koncerti spet zaživeli. Ker pesniki vstopajo v 30. leto delovanja, si slavja v živo s svojimi poslušalci najbolj želijo.

Več o skupini Društvo mrtvih pesnikov na www.facebook.com/DMPDrustvomrtvihpesnikov/in www.dmp.si.

DMP (Društvo mrtvih pesnikov) – Hello (uradni videospot)
DMP – Hello (single, naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki