Prihaja knjiga “Iron Maiden: Every Album, Every Song”

0 133

Pri založbi Sonicbond Publishing bo 28. 8. 2020 izšla nova knjiga avtorja Stevea Pilkingtona z naslovom “Iron Maiden: Every Album, Every Song”.

Lahko jo kupite že v prednaročilu in sicer na strani BurningShed.com.

Gre za serijo založbe Sonicbond imenovano “On Track”, ki ponuja v vsakem delu oziroma knjigi iz te serije poglobljeno analizo skadateljskega dela iz vrst najbolj prepoznavnih rock in metal zasedb vseh časov.

“Iron Maiden: Every Album, Every Song” se ukvarja s prav vsemi Iron Maiden skladbami, ki so izšle na vseh doslej izdanih albumih, vključno s punkersko navdahnjenimi začetki, ki jim je poveljeval pobalinski Paul DiAnno, nadalje zlato ero klasičnih dni pod odrsko komando zvočne sirene Bruca Dickinsona, prav tako pa se knjiga ne izogne rahlo pozabljenim časom, ko je pri Iron Maiden pel Blaze Bayley.

Na fotografiji: Vokalist Bruce Dickinson med nastopom Iron Maiden 26. 7. 2016, na tržaškem prizorišču Piazza Unita d’Italia (RockLine fotoarhiv 2006-2020, foto: Nina Grad, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki