Primal Fear napovedujejo “Metal Commando” album!

0 93

Primal Fear, kremeniti nemški power metalci, bodo 17.07.2020, pri nemški založbi Nuclear Blast Records, izdali svoj skupno že 13. studijski album z naslovom “Metal Commando”.

Kot namiguje predstavitveni tekst, govori naslov albuma sam zase – “Metal Commando” vsebuje 110% glasbo Primal Fear in je preko roba napolnjen z močjo in energijo!

Album na katerem bo skupno 11. skladb in ki ga bo možno pred-naročiti od 15.05.2020 dalje, je produciral basist skupine Mat Sinner, za miks pa je poskrbel Jacob Hansen. Dne 15.05.2020 pa izide tudi prvi single z albuma in sicer za skladbo “Along Came The Devil”, ki ga tekst opisuje, kot “pravo rušilno Primal Fear bombo”.

V zvezi z albumom je Mat Sinner povedal sledeče: “Ne bom razmetaval s superlativi, a je vsak izmed nas to pot šel do roba svojih zmožnosti in vsi smo zelo zadovoljni z zvokom in skladbami.” in nadaljuje: “Upam si trditi, da gre za odličen album in verjetno celo za najboljši dosežek celotne naše kariere. Je popolna mešanica naših korenin in trenutnega sloga, odlično uravnovešen, vsi člani skupine pa so opravili izjemno delo, med njegovim preigravanjem ter snemanjem.”

Primal Fear so album “Metal Commando” posneli v sledeči postavi:
Ralf Scheepers – vokal
Mat Sinner – bas kitara, spremljevalni vokal
Alex Beyrodt – kitara
Tom Naumann – kitara
Magnus Karlsson – kitara
Michael Ehré – bobni

Na fotografiji: Vokalist Ralf Scheppers med nastopom Primal Fear, dne 04.02.2014, v italijanski Brescii (Circolo Colony) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Primal Fear – Metal Commando (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki