Primal Fear predstavljajo “I Am Alive” video

0 64

Primal Fear, kremeniti nemški power metalci, ki bodo 17. 7. 2020, pri nemški založbi Nuclear Blast Records, izdali svoj skupno že 13. studijski album z naslovom “Metal Commando”, predstavljajo po singlu Along Came the Devil, za katerega so izdali tudi besedilni video, še drugega in sicer za skladbo “I Am Alive”, ki ga spremlja tudi glasbeni video.

Video lahko v celoti pogledate spodaj!

Kot namiguje predstavitveni tekst, govori naslov albuma sam zase – “Metal Commando” vsebuje 110% glasbo Primal Fear in je preko roba napolnjen z močjo in energijo!

Album na katerem bo skupno 11 skladb in ki ga je od danes dalje možno pred-naročiti. “Metal Commando” je produciral basist skupine Mat Sinner, za miks pa je poskrbel Jacob Hansen.

V zvezi z albumom je Mat Sinner povedal sledeče: “Ne bom razmetaval s superlativi, a je vsak izmed nas to pot šel do roba svojih zmožnosti in vsi smo zelo zadovoljni z zvokom in skladbami.” in nadaljuje: “Upam si trditi, da gre za odličen album in verjetno celo za najboljši dosežek celotne naše kariere. Je popolna mešanica naših korenin in trenutnega sloga, odlično uravnovešen, vsi člani skupine pa so opravili izjemno delo, med njegovim preigravanjem ter snemanjem.”

Seznam skladb na albumu “Metal Commando” je sledeč:
01. I Am Alive
02. Along Came The Devil
03. Halo
04. Hear Me Calling
05. The Lost & The Forgotten
06. My Name Is Fear
07. I Will Be Gone
08. Raise Your Fists
09. Howl Of The Banshee
10. Afterlife
11. Infinity

Dodatne skladbe na razširjeni 2-CD digipak verziji albuma:
12. Rising Fear
13. Leave Me Alone
14. Second To None
15. Crucify Me

Primal Fear so album “Metal Commando” posneli v sledeči postavi:
Ralf Scheepers – vokal
Mat Sinner – bas kitara, spremljevalni vokal
Alex Beyrodt – kitara
Tom Naumann – kitara
Magnus Karlsson – kitara
Michael Ehré – bobni

Na fotografiji: Vokalist Ralf Scheppers med nastopom Primal Fear, dne 13. 7. 2018, v sklopu drugega dne nemškega festivala Bang Your Head!!! v Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Primal Fear – I Am Alive (uradni glasbeni video)
Primal Fear – Along Came the Devil (uradni besedilni video)
Primal Fear – Metal Commando (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki