Primal Fear predstavljajo “The Lost & The Forgotten” video!

0 32

Primal Fear, kremeniti nemški power metalci, ki so 17. 7. 2020, pri nemški založbi Nuclear Blast Records, izdali svoj skupno že 13. studijski album z naslovom “Metal Commando”, predstavljajo po singlih in videih za skladbe Along Came the Devil, “I Am Alive” in “Hear Me Calling” tudi video in single za skladbo “The Lost & The Forgotten”. Tudi ta video lahko v celoti pogledate spodaj!

Album “Metal Commando” na katerem je skupno 11 skladb je produciral basist skupine Mat Sinner, za miks pa je poskrbel Jacob Hansen.

V zvezi z albumom je Mat Sinner povedal sledeče: “Ne bom razmetaval s superlativi, a je vsak izmed nas to pot šel do roba svojih zmožnosti in vsi smo zelo zadovoljni z zvokom in skladbami.” in nadaljuje: “Upam si trditi, da gre za odličen album in verjetno celo za najboljši dosežek celotne naše kariere. Je popolna mešanica naših korenin in trenutnega sloga, odlično uravnovešen, vsi člani skupine pa so opravili izjemno delo, med njegovim preigravanjem ter snemanjem.”

Primal Fear so album “Metal Commando” posneli v sledeči postavi:
Ralf Scheepers – vokal
Mat Sinner – bas kitara, spremljevalni vokal
Alex Beyrodt – kitara
Tom Naumann – kitara
Magnus Karlsson – kitara
Michael Ehré – bobni

Na fotografiji: Vokalist Ralf Scheppers med nastopom Primal Fear, dne 21. 10. 2018, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Primal Fear – “The Lost & The Forgotten” (uradni video)
Primal Fear – Hear Me Calling (uradni video)
Primal Fear – I Am Alive (uradni video)
Primal Fear – Along Came the Spider (uradni besedilni video)
Primal Feart – “Metal Commando” (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki