Punk Rock Holiday znova prestavljen

0 439

Organizator festivala Punk Rock Holiday, ki se odvija vsako leto v avgustu v Tolminu, je sporočil, da je bil primoran tudi letos odpovedati festival.

Nov datum za festival je med 8. in 12. avgustom 2022.

Organizator je v izjavi povedal, da bi se festival lahko zgodil sicer v avgustu, vendar obiskovalci pridejo s celega sveta in se zato ne da ignorirati dejstva, da mnogi ne bodo mogli priti v Slovenijo avgusta, kar pa velja tudi za skupine, ki so planirale turneje letos poleti.

Najbolj smiselno je bilo torej festival ponovno prestaviti, tokrat na leto 2022. Organizator prosi tiste, ki so kupili karto, da jo obdržijo do naslednjega leta, ker edino to bo obdržalo festival nad gladino, obenem pa to predstavlja največjo podporo, ki jo lahko festival dobi v teh temačnih časih za glasbene dogodke.

Stvari se sicer premikajo in organizator pravi, da obstaja možnost, da bi lahko vseeno naredili manjši dogodek v Tolminu to leto. Trenutno se še zbirajo ideje, kako bi prišlo do morebitne izvedbe. O tem bo seveda še vse obveščeno.

ENG:

“We lost the second set to Covid 19, but the match is not over yet!

Since most of the bands and our friendly festivals around Europe have lost hope in the past few weeks, it’s also time for us to give up on the idea of having a normal gathering in Tolmin this August.

There’s still a chance that the festival could happen this August, but since PRH Family is worldwide, we can’t ignore the fact that many of you won’t be able to travel to Slovenia this August, most of the bands can’t make their tours happen… We still don’t have any guidelines of what rules we have to follow to safely host the event or how many people under what circumstances can attend…

Well, the list goes on, but since we’re all aware of the situation, there’s no need for a 5 page explanation…

The most reasonable option is to postpone the festival to 2022 again. At this point we must kindly ask you again to keep your tickets for the 2022 event. Keeping your ticket keeps our independent festival afloat and it’s the biggest support you can give us in these dark times for live music events and we can’t thank you enough.

Things are moving forward and we might be able to do an alternative smaller event in Tolmin this year. We are collecting infos and working on ideas to make it happen and will continue to do so in the following days and try to make at least something happen. So keep your eyes peeled if you wish to join us 😉

Stay healthy, positive and we really hope we ALL meet in Tolmin in full capacity and with no restrictions for hugs and kisses in 2022.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki