Quiet Riot predstavljajo skladbo “Heartbreak City”

0 74

Quiet Riot, ameriški hard rock veterani, ki se dne 08.11.2019, vračajo na sceno z novim studijskim albumom imenovanim “Hollywood Cowboys” (ta bo izšel pri založbi Frontiers Music Srl.), predstavljajo novo skladbo “Heartbreak City”, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Quiet Riot delujejo kot kvartet, novi album pa so posneli v postavi, ki so jo zastopali originalna člana basist Chuck Wright in bobnar Frankie Banali, nadalje kitarist Alex Grossi, ki je igral tudi v inkarnaciji postave med letoma 2004 in 2007, ko je prepevaš še originalni vokalist Kevin Dubrow ter novi pevec in “ameriški talent” James Durbin. Pred mesecem dni se je k ekipi na pozicijo vokalista znova vrnil prekaljeni Jizzy Pearl (Love/Hate).

Naslednik v letu 2017 izdanega albuma “Road Rage” bo nosil sledeč seznam skladb:
01. Don’t Call It Love
02. In The Blood
03. Heartbreak City
04. The Devil That You Know
05. Change Or Die
06. Roll On
07. Insanity
08. Hellbender
09. Wild Horses
10. Holding On
11. Last Outcast
12. Arrows And Angels

Quiet Riot so po smrti Kevina Dubrowa prešli v triletno mirovanje. Leta 2010 je Banali obnovil postavo, ki se vseskozi otepa težav s pevci. Do prihoda Durbina, s katerim so Quiet Riot vstopili v proces snemanja novega albuma, so se namreč v ekipi izmenjali: Mark Huff, Scott Vokoun, nadalje Love/Hate legenda Jizzy Pearl, ki je zdržal v ekipi od leta 2013 do leta 2016, za njim je za kratek čas vstopil Seann Nichols ter kot zapisano, končno James Durbin, ki se je ekipi priključil oktobra 2017. A tudi slednji ni dolgo zdržal, saj ga je pred mesecem dni nasledil povratnik Jizzy Pearl, s katerim so Quiet Riot že izvedli nekaj koncertnih nastopov.


Quiet Riot – Heartbreak City (uradni zvočni zapis)
Quiet Riot – Hollywod Cowboys (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki