Radiohead predstavljajo video in single “Follow Me Around”

Radiohead (promo/press)
0 34

Radiohead, britanski eksperimentalni, art in alternativni rockerji iz mesta Abingdon (Oxfordshire), predstavljajo video za še eden neizdani in do tega dne nikdar slišani single, in sicer za skladbo Follow Me Around. Video je režiral Us, v njem pa nastopa filmski igralec Guy Pearce, znan po svoji vlogi v filmu Memento (2000).

Radiohead so v septembru predstavili neizdani single If You Say The Word. Video zanj je režiral Kasper Häggström in ga lahko prav tako pogledate spodaj.

V začetku septembra je kvartet napovedal, da bo obeležil 21. obletnico izida albuma “Kid A” (2000) in 20. obletnico izida albuma “Amneisac” (2001) s posebnim trojnim albumom “Kid A Mnesia”, ki bo izšel pri založbi zasedbe Radiohead imenovani XL 5. 11. 2021.

Na tej izdaji bosta prisotna oba prej omenjena studijska albuma, tretji CD imenovan “Kid Amnesiae”, pa bo vseboval arhivski material, ki je nastajal v času snemanja albumov “Kid A” in “Amnesiac” in do tega dne javnosti še nikdar ni bil predstavljen.

Follow Me Around je ob singlu If You Say The Word, torej še ena neizdana skladba, ki se bo nahajala na CD-ju “Kid Amnesiae”. Disk bo obenem založen tudi z alternativnimi verzijami skladb in variacijami točk z albumov Kid A in Amnesiac ter b-stranmi izdanih singlov.

“Kid A Mnesia” bo dostopen v različnih varietetah: ‘de-luxe’ LP (količinsko omejeni 3xLP ‘kremni’ barvni vinil plus knjižica s trdnimi platnicami in 36 stranmi) kaseta “Kid Amnesiette” (oštevilčena in količinsko omejena izdaja v obliki kasete na 5.000 kosov), ekskluzivna ‘indie’ 3xLP rdeča vinilna verzija, črna 3xLP vinilna verzija, 3xCD in trojni digitalni format.

“Kid A Mnesia” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki