The Ocean predstavljajo koncertni video “Jurassic | Cretaceous”

Pelagic Records 2020
0 44

The Ocean, nemški progresivno metalski sekstet, predstavlja koncertni video za novi single Jurassic | Cretaceous, ki ga lahko preverite spodaj.

Koncertni single in video izhaja iz prihajajočega trojnega koncertnega vinial in DVD-ja z nazivom “Phanerozoic Live”, ki izide 26. 11. 2021 pri založbi Pelagic Records. Koncert izvira iz nastopa skupine na lokacijah Pier 2 in Roadburn Redux (Bremen, Nemčija) , ko je skupina predvajala na medmrežju dva koncerta na katerih je izvajala v celoti albuma “Phanerozoic I” in “Phanerozoic II”.

Skupina komentira: “Publiki smo želeli predočiti dve povsem različni koncertni izkušnji. Od tod odločitev da izvedemo dva različna koncerta. Za “Phanerozoic I” smo izbrali prizorišče v enem od pristanišč v Bremnu, z razkošjem igre reflektorskih snopov. To je pristop po katerem nas publika sicer pozna. Za “Phanerozoic II” pa smo želeli nekaj drugačnega, nekaj novega. Bolj intimnega. Izbrali smo manjše prizorišče. Pri tem smo se postavili v krog tako da smo gledali drug v drugega. Pri tem smo odmislili pristnost odra in publike. Samo nas šest. Samih. Pisal se je marec in soba v kateri smo se nahajali ves dan, je bila zelo hladna. Vendar pa je tudi to del vibracije, ki je zajeta na posnetku. Nenehno smo si morali ogrevati prste.”

Skupina je konec septembra najavila koncertni dokument s prvim koncertnim videom in singlom za skladbo Devionian: Nacsent (spodaj).

“Phanerozoic Live” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki