Renaissance s trojnim CD ponatisom albuma “Tuscany”

foto: Brian Tirpak 2020
0 46

Renaissance, kultni britanski progresivni in folk rockerji, bodo 26. 4. 2024 deležni ponatisa svojega studijskega albuma “Tuscany”, ki je originalno izšel leta 2001.

Gre za album ponovne združitve skupine z bistvenimi člani klasične postave: Annie Haslam, Michael Dunford, Terence Sullivan. Album je bil posnet v studiu Astra in angleškem mestu Kent. V studiu je s skupino sodeloval klaviaturist John Tout, ki je zaigral na skladbah Pearls of Wisdom, Dear Landseer in Dolphins Prayer. Na slednjih dveh je kot posebni gost sodeloval Roy Wood, ki je igral tudi na skladbi Life in Brazil. Skupini se je v tem času pridružil klaviaturist Mickey Simmonds.

Po izidu albuma v marcu 2001, so Renaissance sprva potovali za tri nastope na Japonsko, v postavi, ki je vključevala: Annie Haslam, Michaela Dunforda, Terencea Sullivana ter Ravea Tesarja (klavir, dodatne klaviature), Mickeyja Simmondsa (klaviature) in Davida Keyesa (bas kitara). Koncert v Tokiu odigran 16. 3. 2001 je kasneje izšel kot dvojni CD z nazivom “In the Land of the Rising Sun – Live in Japan 2001”.

Ponatis albuma bo na prvem CD-ju vseboval celoten album “Tuscany”, na preostalih dveh pa celoten koncertni album “In the Land of the Rising Sun”.

Trojni CD ponatis albuma “Tuscany” lahko že prednaročite.

Seznam materiala:
prvi CD.:
Tuscany – Remastered
1 Lady from Tuscany
2 Pearls of Wisdom
3 Eva’s Pond
4 Dear Landseer
5 In the Sunshine
6 In My Life
7 The Race
8 Dolphins Prayer
9 Life in Brazil
10 One Thousand Roses

drugi CD.:
In the Land of the Rising Sun – Live in Japan 2001
1 Carpet of the Sun
2 Opening Out
3 Midas Man
4 Lady from Tuscany
5 Pearls of Wisdom
6 Dear Landseer
7 Northern Lights
8 Moonlight Shadow
9 Precious One
10 Ananda

tretji CD.:
In the Land of the Rising Sun – Live in Japan 2001
1 Mother Russia
2 Trip to the Fair
3 One Thousand Roses
4 I Think of You
5 Ashes Are Burning


Renaissance – “Tuscany” (3CD reissue, Cherry Red Records)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki