Turbulence predstavljajo video in single “Corrosion”

Frontiers Music Srl. 2024
0 42

Turbulence, moderna ‘djent’ pogresivnometalska formacija doma iz Libanona, predstavlja novi single za skladbo Corossion.

Single, ki ga lahko preverite spodaj, bo uvrščen na prihajajoči novi studijski album skupine z naslovom “Binary Dream”. Njegov izid je napovedan za 8. 3. 2024 pri založbi Frontiers Music Srl. Skupina je pred časom napovedala album s singlom Hybrid.

Album “Binary Dream” lahko že prednaročite.

Skupino Turbulence sta leta 2013 ustanovila talentirana komponista Alain Ibrahim (kitara) in Mood Yassin (klaviature). Turbulence so skozi dobro dekado delovanja postali sinonim dinamične in inovativne glasbene izkušnje. Postavo zaokrožujejo še: Omar El Hage (vokal), Sayed Gereije (bobni) in Anthony Atoui (bas kitara). Vrhunska tehnična izpiljenost v kombinaciji s pretanjenim občutkom za integracijo sanjave glasbene krajine, osupne hipoma.

Album “Binary Dream” je produciral kitarist skupine Alain Ibrahim, za miks in masterizacijo zvoka je poskrbel Lucas De La Rosa.

Seznam skladb na albumu “Binary Dream” se glasi:
1. Static Mind
2. Theta
3. Time Bridge
4. Manifestations
5. Ternary
6. Binary Dream
7. Hybrid
8. Corrosion
9. Deerosion

Zasedba:
Omar El Hage – vokal
Alain Ibrahim – kitara
Mood Yassin – klaviature
Sayed Gereige – bobni
Anthony Atwe – bas kitara

Sledite Turbulence:
https://www.facebook.com/turbulenceofficial

Alain Ibrahim Mood Yassin Omar Hage Anthony Atwe Frontiers Music srl #turbulence #progmetal #progrock #newmusic #upcomingmusic #binarydream #b1narydream #whatchthisspace #news #musicnews #artwork #coverartwork


Turbulence – “Binary Dream” (Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki