Rival Sons predstavljajo video in single “Rapture”

foto: Pamela Littky 2023
0 66

Rival Sons, kalifornijski rockerji iz Long Beacha, napovedujejo svoj sedmi studijski album “Darkfighter” z drugim singlom Rapture, ki ga spremlja tudi video in ga lahko preverite spodaj.

Album “Darkfighter” je naslednik predhodnika “Ferel Roots”, ki je izšel leta 2019. Njegov je bil sprva napovedan za 10. 3. 2023, ko je skupina izdala tudi prvi single (in video) za skladbo Nobody Wants To Die!

Po novem so Rival Sons zamaknili datum izida albuma “Darkfighter” na 2. 6. 2023 (izid je napovedan pri Atlantic Records), vendar pa zna privržence skupine, ki težko pričakujejo novi album skupine razveseliti dodatna novička, da bo skupina izdala kar dva studijska albuma. Za albumom “Darkfighter” bo namreč še istega leta izšel tudi album “Lightbringer”, ki bo izšel v drugi polovici letošnjega leta – predvidoma jeseni 2023.

Album “Darkfighter” je bil posnet v Nashvilleu ob vnovičnem sodelovanju skupine s producentom Dace Cobbom, skupina pa ga je pričela ustvarjati v začetku ‘lockdowna’, kjer sta pričela vokalist Jay Buchanan in kitarist Scott Holiday s svežo in simultano izmenjavo novih idej. Ko s ukrepe sprostili sta se oba dobila v stanovanju na jugu Kalifornije, kjer sta sklenila surove posnetke v sveženj avtorskih skladb, ter se naprej napotila v Cobbov studio.

Album “Darkfighter” lahko že prednaročite.

Znan je seznam skladb na albumu:
1. Mirrors
2. Nobody Wants to Die
3. Bird in the Hand
4. Bright Light
5. Rapture
6. Guillotine
7. Horses Breath
8. Darkside

Več o Rival Sons:
Uradna spletna stran: http://rivalsons.com
Facebook: http://facebook.com/rivalsons
Twitter: http://twitter.com/rivalsons
Instagram: http://instagram.com/rivalsons
TikTok: https://www.tiktok.com/@rivalsons


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki