Riverside predstavljajo “Wasteland” video

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 132

Riverside, poljska progresivnorockovska senzacija, ki je sredi letošnjega marca nastopila že drugič v Ljubljani in se 03.03.2020 znova vrača v slovensko prestolnico, naznanja, da je izdala novi video in sicer za svojo epsko skladbo naslovnega in aktualnega albuma “Wasteland”.

Izid tega videa, ki ga lahko pogledate in predvajate spodaj, je namenjen promocijskim aktivnostim v zvezi s prihajajočim ponatisom novega albuma “Wasteland”, ki bo tako v razširjeni različici (in novo “posodobljeno” naslovnico) izšel pri založbi InsideOut Records dne 29.11.2019!

“Wasteland” je izšel prvič septembra 2018 in je prvi studijski album brez originalnega člana skupine in kitarista Piotra Grudzinskega, ki je tako nasledil v letu 2015 izdani predhodnik “Love, Fear And The Time Machine”.

Ponatis albuma bo v svoji razširjeni verziji vseboval dve avdio zgoščenki in DVD zgoščenko, pri čemer bo izdan v prenovljeni zvočni podobi visoke resolucije.

Na prvem CD-ju se bo nahajal album “Wasteland”, na drugem CD-ju pa pet skladb (Vale Of Tears, Out Of Myself, 02 Panic Room, River Down Below, Wasteland) aranžiranih in odigranih v akustičnih preoblekah. DVD bo vseboval visoko resolucijsko 24. bitno stereo verzijo albuma “Wasteland”, skupaj z 4.1. surround miksom ter videe za skladbe: Lament, River Down Below in Wasteland.

Seznam materiala na “Wasteland (Special Edition)” je sledeč:
CD 1: Wasteland1. The Day After
2. Acid Rain
3. Vale Of Tears
4. Guardian Angel
5. Lament
6. The Struggle For Survival
7. River Down Below
8. Wasteland
9. The Night Before

CD 2: Acoustic Session1. Vale Of Tears
2. Out Of Myself
3. 02 Panic Room
4. River Down Below
5. Wasteland

DVDWasteland – Hi-Res Stereo
Wasteland – Surround Mix

Videi:
Lament
River Down Below
Wasteland

Na fotografiji: Mariusz Duda (vokal, bas kitara) med nastopom Riverside, dne 14.03.2019, v ljubljanskem CUK Kino Šiška (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki