Robert Jukič predstavlja ploščo “Drevored dejanj”

MIRTA ZAJC
0 209

Skladatelj in instrumentalist Robert Jukič predstavlja novo ploščo Drevored dejanj, ki je čisto potiho izšla ob koncu preteklega leta. Pri ustvarjanju je k sodelovanju povabil vrsto izvrstnih interpretov: Ano Bezjak, Aphro Tesla, Balladera, Boštjana Andrejca Bušija, Jadranko Juras, Katjo Šulc, Mayo, Mio Žnidarič, Nino Strnad, Nino Vodopivec, Tamaro Obrovac, Tjašo Fabjančič, Tokca in Vlada Kreslina.

Robertov Drevored dejanj je plod radovednosti in nove življenjske situacije, ki je ustvarjalne in delovne ure premaknila v nočni, meditativni čas. Drevored dejanj je barvit preplet znanstvene fantastike, intimnih zgodb, čutnih glasov, vrhunskih interpretacij, bogatih akordov, zadržanih pogledov, skrivnostnih dražljajev zvokov preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Robert, ki ima za seboj 11 avtorskih plošč in sodelovanja na preko 60 ploščah, se je prilagodil novim dejstvom in znova prelevil. Plošča prinaša 12 skladb, pri nastajanju je sodelovalo tudi devet glasbenikov iz Slovenije in Belgije. Za zvočno podobo je poskrbel izvrstni Iztok Turk. Plošča je izšla pri založbi Club2 Records in je dostopna v spletnih prodajalnah.

Uradna spletna stran: www.robertjukic.com

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki