Romachild predstavljajo EP “Matador”

foto: Živa Jalovec 2023
0 110

Romachild je nova glasbena naveza dveh izkušenih slovenskih ustvarjalcev Martina Štibernika in Romana Rateja. V začetku tega meseca sta izdala EP z nazivom “Matador” (spodaj je na voljo video vodilnega singla EP-ja).

EP “Matador” je glasbeni album, ki bo prevzel s svojo strastjo, optimizmom in izpiljeno kakovostjo. Z močnimi kitarskimi rifi in pomenljivimi besedili. Romachild dokazuje svoj mojstrski glasbeni talent, ki ga bodo poslušalci zagotovo cenili.

Album je nastajal v studiu Marsh, pod avtorstvo vseh pesmi se podpisujeta Martin Štibernik in Roman Ratej, album je sproduciral in zmiksal Martin Štibernik.

Na EP-ju Matador so pesmi v angleščini, naslovni single pa je v slovenskem jeziku.

Matador ima tudi svojo glasbeno video zgodbo

Izid EP-ja in singla smo pospremili z videospotom, ki smo ga ustvarili v sodelovanju s priznanim fotografom in snemalcem Alešem Bravničarjem (Booster Production), v njem pa so poleg članov benda, protagonistov Maraye in Eve, nastopile finalistke Miss Slovenije 2023. Na Youtube ga najdete lahko od 2. 11. ob 18:00-ih dalje!

EP “Matador” je na voljo za poslušanje in prenos na vseh glasbenih platformah od 4. novembra 2023 dalje. EP “Matador” je izšel v omejeni nakladi tudi na vinilu. 

videospot: https://youtu.be/Sj9dE7-WJzs
streaming in vinilkahttps://romachild.com/ep-matador/
glasbeni materiali: https://bit.ly/Romachild-EP-Matador
grafični materiali: https://bit.ly/3ueOokk

Kdo sta Romachild

Roman Ratej, bobnar svetovnega slovesa, je igral na največjih svetovnih odrih in sodeloval z velikimi svetovnimi in domačimi imeni popularne glasbe. Martin Štibernik je eden izmed najbolj iskanih in najboljših producentov pri nas. Svoj multi glasbeni talent je prelil v mnoge znane in najbolj predvajane hite v Sloveniji. Njuna glasba prepleta različne presenetljive žanre s pozitivno energijo in igro, kar ustvari popolnoma unikaten zvok, ki sloni na kitarah, bobnih in vokalu. 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki