Running Wild predstavljajo single in besedilni video “The Shellback”

SPV/Steamhammer Records 2021
0 47

Running Wild, neuničljivi hamburški zastavonoše heavy metala, so že 5. 7. 2021, pričeli “dražiti” svoje težkometalske privržence z novico, da postaja novi album skupine poimenovan “Blood On Blood” neizbežna stvarnost letošnje jeseni.

Neizpodbitni in ultimativni poglavar skupine Rock’N’Rolf ali drugače povedano Rolf Kasparek, je tako razodel več podrobnosti vezanih na prihajajoči album skupine, rekoč:

“Vsi poznano težave s katerimi se sooča kulturni sektor v času “lockdowna”. No, na drugi strani, mi je ta situacija ponudila mnogo dodatnega prostega časa, saj je veliko izvajalcev zamaknilo izide svojih že dokončanih albumov. Tako sem se posebej podrobno ukvarjal z vsako skladbo posebej in dodajal finese ter malenkosti, za kar menim da je rezultat, vsaj po mojem mnenju, najboljši Running Wild album, gledano na celotno kariero. Vsaka izmed desetih skladb odzvanjajo na albumu natanko tako, kot sem si jih zamišljal v moji glavi, ko sem te skladbe komponiral. Z nobeno Running Wild ploščo ni sem bil tako zadovolje, kot prav s to najnovejšo.”

Kar se tiče ostalih podrobnosti, je torej znan tudi že datum izida albuma “Blood On Blood”, ki je nastavljen za 29. 10. 2021, pri nemški založbi Steamhammer/SPV. Prvi single za skladbo Diamonds And Pearls je skupina predstavila 13. 8. 2021 (izid je napovedan tudi v fizični verziji), z današnjim dnem, to je 24. 9. 2021, pa skupina predstavlja še drugi single (z besedilnim videom), in sicer za skladbo The Shellback. Oba singla lahko preverite spodaj.

Spodaj sta na razpolago in ogled dostopna tudi seznam skladb in naslovnica novega albuma, ki ga že lahko prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Blood On Blood” se glasi:
1. Blood On Blood (4:07)
2. Wings Of Fire (3:57)
3. Say Your Prayers (5:14)
4. Diamonds & Pearls (4:44)
5. Wild & Free (5:28)
6. Crossing The Blades (6:00)
7. One Night, One Day (4:59)
8. The Shellback (6:11)
9. Wild, Wild Nights (4:30)
10. The Iron Times (1618 – 1648) (10:29)

Running Wild so:
Rock N’ Rolf – kitara, vokal
Peter Jordan – kitara
Ole Hempelmann – bas kitara
Michael Wolpers – bobni


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki