Scream Maker predstavljajo video in single “When Our Fight Is Over”

Scream Maker 2022 (press/promo)
0 59

Scream Maker, poljski heavy metalci, ki so z napovedjo novega albuma pred kratkim sklenili dolgoročno pogodbo z italijansko založbo Frontiers Music Srl., predstavljajo single When Our Fight Is Over.

Single je opremljen tudi z videom v katerem gostuje Ewa Błaszczyk in ga lahko preverite spodaj.

Še pred izidom novega albuma skupine, ki je napovedan v prihodnjem letu, pa so pri Frontiers Music Srl. poskrbeli za ponatis prejšnjega albuma skupine z naslovom “Bloodking”, ki je od 9. 12. 2022 dalje ponovno dostopen 9. 12. 2022 tako v CD formatu, kot digitalnem formatu.

Album “Bloodking” iz katerega izhaja tudi single When Our Fight Is Over, lahko že naročite.

Scream Maker so v karieri do tega dne izdali tri studijske albume: “Livin In The Past” (2014), “Back Against The World” (2016) in “Bloodking” (2022). Na vesti imajo tudi en EP “We Are Not The Same” v karieri pa so do tega dne odigrali preko 300 koncertov tako na Poljskem kot v tujini ,pri čemer so ogrevali odre pred imeni, kot mdr.: Judas Priest, Motörhead, Megadeth, Saxon, Slayer, Nightwish, Primal Fear, Stratovarius in Onslaught.

Zasedba:
Sebastian Stodolak – vokal
Michał Wrona – kitara
Bartosz Ziółkowski – kitara
Jan Radosz – bas kitara
Tomasz Sobieszek – bobni

Več o skupini:
https://screammaker.com/
https://www.facebook.com/screammaker
https://twitter.com/screammakerband
https://www.instagram.com/screammaker/
https://www.youtube.com/user/screamma…

#ScreamMaker #Bloodking #HeavyMetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki