Shining Black predstavljajo skladbo “My Life”

0 38

Shining Black, glasbeni projekt v katerem sta združila svoje moči vokalist Mark Boals in kitarist Olaf Thorsen, predstavlja svoj drugi single s prihajajočega istoimenskega studijskega prvenca, ki mu lahko prisluhnete spodaj. Pred mesecem dni sta Thorsen in Boals že predstavila prvi single in sicer za skladbo “Just Another Day”.

Album “Shining Black” bo izšel, dne 10. 7. 2020, pri založbi Frontiers Music Srl. Album že lahko pred-naročite!

Ob zgoraj citirana glasbenika ne potrebujeta posebne predstavitve, pa vseeno! Vokalist Mark Boals je v karieri mdr. sodeloval z Yngwie J. Malmsteenom, Ring Of Fire ter Royal Hunt, kitarist Ölaf Thorsen, pa je vseskozi aktiven v zasedbah Labyrinth in Vision Divine). Njun prvenec vas bo popeljal do točke perfektnega žanrskega stapljanja klasičnih prvin heavy netala in melodičnega rocka, kjer oba glasbenika znova v polno sijeta v svojih vokalnih (Boals) in kitarskih (Thorsen) veščinah.

Zametki albuma in projekta Shining Black segajo v leto 2014, ko je Labyrinth zapustil pevec Roberto Tiranti in so se fantje znašli v dilemi, kako nadaljevati brez pevca. Tako se jim je takrat priključil prav Mark Boals, vendar pa do realizacije novega Labyrinth albuma ni prišlo, vse do vnovične priključitve Tirantija s katerim je zasedba leta 2017 izdala aktualni album “Arhitecture Of God”, ker Boals svojega natrpanega urnika, nikakor ni mogel uskladiti z Labyrinth.

Seznam skladb na albumu “Shining Black” je sledeč:
1. The House Of The Fallen Souls
2. The Boogeyman
3. My Life
4. A Sad Song
5. Shining Black
6. Just Another Day
7. Where Are Your Gods
8. The Carousel
9. The Day We Said Goodbye
10. We Fall

Zasedba Shining Black:
Mark Boals – vokal
Olaf Thorsen – kitara
Oleg Smirnoff – klaviature
Nik Mazzucconi – bas kitara
Matt Peruzzi – bobni

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/ShiningBlackband/


Shining Black – My Life (uradni zvočni nosilec)
Shining Black – Just Another Day (uradni zvočni nosilec)
Shining Black (Mark Boals & Olaf Thorsen) – “Shining Black”
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki