Simon McBride predstavlja video in single “Show Me How to Love”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 37

Simon McBride, vrhunski vsestranski kitarski as, predstavlja novi single in video za skladbo Show Me How to Love, ki izhaja iz njegovega novega studijskega albuma “The Fighter”. Novi McBrideov album je izšel 27. 5. 2022, pri založbi earMUSIC Records. RockLine recenzijo albuma “The Fighter” lahko preberete TUKAJ!

Single, ki ga lahko preverite spodaj, je opremljen tudi z videom. Režijo zanj je opravil Dan Gibling (Chiba Film). McBride se je odločil posneti video v režiji koncertne izvedbe singla.

McBride prihaja iz severnoirske prestolnice Belfast, od koder izhajata tudi slovita Gary Moore ter Rory Gallagher, pa tudi skupine: Thin Lizzy, Stiff Little Fingers in nenazadnje U2. Ian Gillan, ikonski Deep Purple vokalist meni za McBridea, da je eden najboljših kitaristov na svetu. McBride je v karieri sodeloval v spremljevalnih skupinah Iana Gillana ter Dona Aireya, prav tako pa v skupini Snakecharmer, ki so jo ustanovili nekdanji člani Whitesnake. Na aktualni turneji Deep Purple po ZDA, pa tudi na poletnih nastopih skupine po Evropi, McBride začasno nadomešča Steva Morsa.

Na albumu sodelujeta z McBrideom, ki je ob igranju kitare prevzel na pleča tudi vokalne dolžnosti, še basist Dave Marks in bobnar Marty McCloskey.

Seznam skladb na albumu “The Fighter”, ki ga naročite, se glasi:
1. Don’t Dare
2. Show Me How to Love
3. Kingdoms
4. The Fighter
5. High Stakes
6. Let Me Go
7. 100 Days
8. King of The Hill
9. Just Takes Time
10. Trouble
11. Back to You
12. The Stealer

Več o Simonu McBrideu:
Facebook: https://www.facebook.com/SimonMcBride…
Instagram: https://twitter.com/smcbridemusic
Twitter: https://twitter.com/smcbridemusic
Digitalne ‘pretočne’ platforme: https://SimonMcBride.lnk.to/TheFighterID
Uradna spletna stran: https://www.simonmcbride.net

Fotografija Simona McBridea izvira iz samostojnega nastopa Dona Aireya 15. 3. 2015, v Vrbi na Koroškem (Bluesiana Rock Cafe), kjer je McBride sodeloval kot del Aireyeve spremljevalne ekipe – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane.


https://www.youtube.com/watch?v=rjQv4NGzhmY
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki