Sinner’s Blood predstavljajo “The Mirror” video!

FRONTIERS MUSIC SRL. 2020
0 9

Sinner’s Blood, čilski melodični metalci, ki bodo 9. 10. 2020, pri založbi Frontiers Music Srl. izdali svoj studijski album “The Mirror Star”, predstavljajo video in single za skladbo “The Mirror”, ki ga lahko predvajate spodaj.

Sinner’s Blood delujejo v navezi dveh izjemno talentiranih glasbenikov. Prvi je eksplozivni vokalist James Robledo, drugi pa glavni komponist, producent in virtuoz na kitari Nasson.

James Robledo je čilski vokalist, ki je pred Sinner’s Blood sodeloval z več izvajalci, kot so med drugim čilski hardrockerji Renegade in argentinski Thabu. Njegov pečatni vokal je izvorno navdahnjen nad vokalisti, kot so: Ronnie James Dio, Jorn Lande in Russell Allen (Symphony X).
Nasson je čilski producent, pevec, multi-instrumentalist, ki na sceni deluej že več kot 15 let in je v Čilu dosegel velik renome. V karieri je sodeloval z več svetovno priznanimi izvajalci, med drugim tudi na obeh albumih pevke Caterine Nix in njene zasedbe Chaos Magic.

Postavo Sinner’s Blood zaokrožujeta še basist Nicolás Fischer, ki je pred tem pel in igral kitaro pri več različnih progresivno metalskih in svetovno priznani bobnar Guillermo Pereira, ki je pred tem igral v več ekstremnih metalskih skupinah, kot sta mdr. Recrucide in VPS, prav tako pa je znan po studijskih sodelovanjih v različnih projektih.

Album “The Mirror Star” morajo nujno preveriti vsi ljubitelji melodičnegha hard rocka in metala.

Seznam skladb na “The Mirror Star” se glasi:
1. The Mirror
2. Phoenix Rise
3. Never Again
4. Remember Me
5. The Path Of Fear
6. Forever
7. Kill Or Die
8. Never Resting Soul
9. Who I Am
10. The Hunting
11. Awakening

Sinner’s Blood so:
James Robledo – vokal
Nasson – kitara, spremljevalni vokal, klaviature
Nicolas Fischer – Bass, spremljevalni vokal
Guillermo Pereira – bobni


Sinner’s Blood – “The Mirror” (uradni video)
Sinner’s Blood – “The Mirror Star” (naslovnica albuma)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki