The Pineapple Thief predstavljajo “Driving Like Maniacs” video!

ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 85

The Pineapple Thief, vse bolj vroči britanski progresivni rockerji, ki so skozi letošnje poletje že predstavili tri videe in single in sicer za nove skladbe Demons, Break It All in naslovno Versions of the Truth.

Skupina je pravkar izdala še četrti in zadnji video ter single s prihajajočega albuma in sicer za skladbo Drive Like Maniacs, ki ga lahko v celoti predvajate spodaj. Tudi ta video je režiral George Laycock, za njegovo produkcijo pa so poskrbeli pri Blacktide Phonic/Visual.

Album “Versions of the Truth” bo izšel 4. 9. 2020 pri založbi Kscope Records.

“Versions of the Truth” je odsev kaosa in konfliktov posameznika, ki živi v 21. stoletju in ki skuša kljub vsemu poiskati smisel svoje eksistence. Posameznika, ki je razpet med tistim, kar je realnost, in tistim, kar zaznavajo njegovi čuti, ter med pomenom in namenom.

“Versions of the Truth” bo izšel kot CD, LP (v različnih barvah) ter v digitalnem formatu, prav tako bo na razpolago količinsko omejena verzija albuma, ki bo vsebovala štiri zgoščenke.

“Versions of the Truth” lahko že kupite v prednaročilu!

The Pineapple Thief so turnejo, ki je bila načrtovana za letošnjo jesen, zavoljo Covid-19 pandemije prestavili na leto 2021. Sloveniji najbližje se bodo po novem ustavili 21. 10. 2021, ko naj bi nastopili v italijanskem kraju Roncade pri Trevisu, na prizorišču New Age Club.

Seznam skladb na albumu:
1. Versions Of The Truth
2. Break It All
3. Demons
4. Driving Like Maniacs
5. Leave Me Be
6. Too Many Voices
7. Our Mire
8. Out Of Line
9. Stop Making Sense
10. The Game

Na fotografiji: The Pineapple Thief med nastopom 25. 9. 2018 v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!


The Pineapple Thief – Driving Like Maniacs (uradni video)
The Pineapple Thief – Versions of the Truth (uradni video)
he Pineapple Thief – Break It All (uradni video)
The Pineapple Thief – “Demons” (uradni video)
The Pineapple Thief – “Versions of the Truth” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki