Slayer klasika “Seasons In The Abyss” v ‘božično – progresivni’ preobleki!

SLEIGHER 2021
0 157

Člani skupin Dream Theater, Haken in Protest The Hero, so se povezali v virtualni kombo Sleigher ter ustvarili eno najbolj neverjetnih glasbenih variacij, ko nanese debata na preigravanje izvirnikov. Govora je o alternativni božični verziji Slayer klasike iz leta 1990 Seasons In The Abyss, ki jo spremlja tudi brezmejno zabavni video (spodaj).

Izvorno ime Slayer skladbe je prejelo osvežitev in prešlo v Seasons Greetings In The Abyss, Sleigher pa izvajajo svojo verzijo v zastopstvu: Charlie Griffith (Haken, kitara), Raymond Hearn (bobnar skupine Haken), pri čemer igra slednji tubo, nadalje Rody Walker (Protest The Hero, vokal) in Jordan Rudess (Dream Theater, klaviature). Pri kreaciji te glasbene burke, sta sodelovala tudi Daniel Firth (Cradle Of Filth, bas kitara) in Jeramie Kling (Inhuman Condition, bobni).

Avtor izvorne ideje za Sleigher (in vse kar je temu sledilo) je ilustrator Dan Goldsworthy, ki je v karieri mdr. ustvarjal naslovnice albumov za skupine Accept, Alestorm in Sylosis. Ta je skupaj z Griffithom, soodgovoren za kompletno pre-aranžiranje Slayer klasike. Tudi Goldsworthy igra v tej priredbi kitaro.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki