Smackbound predstavljajo video in single “Imperfect Day”

Frontiers Music Srl. 2023
0 65

Smackbound, finski melodični metalci, ki so v juniju leta 2020 in pri založbi Frontiers Music Srl., izdali svoj studijski prvenec “20/20”, se 21. 4. 2023 vračajo z njegovim naslednikom “Hostage”, ki je napovedan pri založbi Frontiers Music Srl.

Po prvem singlu Change, ki so ga Smackbound predstavili sredi letošnjega februarja, je spodaj na voljo že drugi single (in video) za skladbo Imperfect Day.

Album “Hostage” lahko že prednaročite.

Smakbound jih je leta 2015 ustanovila finska pevka in igralka Netta Laurenne, ki je mdr. poznana po sodelovanju z Amorphis, Lordi, Black Sun in Elvenking. Je klasično izobražena pevka in je med drugim študirala pop in jazz, kot tudi petje folk glasbe. Kot prvi se je priključil Netti Wintersun kitarist Teemu Mäntysaari, ki so mu kmalu sledili Stratovarius in The Dark Element bobnar Rolf Pilve ter člana zasedbe Tracedown: klaviaturist Vili Itäpelto in basist Tuomas Yli-Jaskari. Takoj na začetku so ustanovili skupino Run for Cover, izvajanje priredb, pa jim je takoj odprlo vrata do odrov.

Med obema Smackbound albumoma je Nettal Laurenne združila moči z Battle Beast pevko in rojakinjo  Noora Louhimo v projekt Louhimo/Laurenne, ki je izdal v lanskem letu album “The Reckoning”.

Album “Hostage” so producirali člani skupine Smackbound: Tuomas Yli-Jaskari, Netta Laurenne in Vili Itäpelto.

Seznam skladb:
1. Reap
2. Change
3. Razor Sharp
4. Rodrigo
5. Break
6. Imperfect Day
7. Graveyard
8. Traveling Back
9. Hold The Fire
10. Hostage
11. The Edge

Zasedba:
Netta Laurenne – vokal
Teemu Mäntysaari – kitara
Tuomas Yli-Jaskari – bas kitara
Vili Itäpelto – klaviature
Rolf Pilve – bobni

Več o Smackbound:
https://www.facebook.com/smackbound/
https://www.instagram.com/smackbound_…
https://www.tiktok.com/@smackbound
https://www.smackbound.com/

@NettaLaurenne

#Smackbound #ImperfectDay #FrontiersRecords


Smackbound – “Hostage” (Frontiers Music Srl. 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki