Sodom razgaljajo podrobnosti EP-ja “Bombenhagel”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2012
0 71

Sodom – nemški veterani tevtonskega thrash metala-, bodo svoj novi EP z naslovom “Bombenhagel” izdali 20. 8. 2021, pri dolgoživi nemški založbi Steamhammer/SPV. EP bo dostopen v formatih: CD, dvanajst-inčni vinil in digitalno.

šef skupine in njen vokalist ter basist Thomas “Angelripper” Such pravi: “Najprej smo želeli posneti in izdati novi studijski album, ki bi izšel v času poletnih festivalov, vsekakor pa bi bil ta album opremljen tudi z reklamno nalepko na katerem bi bili razvidni datumi naših koncertov. A kot nakazuje trenutna situacija, kaj takšnega ni mogoče pričakovati, saj se je vse zamaknilo na leto 2022. EP bo kljub vsemu izšel, kot dokaz da smo živi, da migamo in kot signal vsem našim privržencem: ‘Še smo tu! Zgodba se nadaljuje.'”

Seznam skladb na EP-ju Bombenhagel se glasi:
1. Bombenhagel (6:06)
2. Coup De Grace (3:06)
3. Pestiferous Posse (5:05)

Bombenhagel je sicer naslov ene izmed skladb drugega studijskega albuma skupine Sodom z naslovom “Persecution Mania”, ki je izšel leta 1987.

Sodom so svoj zadnji studijski album “Genesis XIX” izdali v lanskem novembru – tam kot vselej-, pri Steamhammer/SPV. Album je posnel Siggi Bemm masteriziral pa Patrick W. Engel. naslovnico zanj je ustvaril famozni Joe Petagno, ki je mdr. risal tudi naslovnice Motörhead albumov.

Na fotografiji: Tom Angelripper med nastopom Sodom, 10. 8. 2012, v sklopu petega dne zadnje izdaje tolminskega Metal Camp festivala (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki