Strange New Dawn predstavljajo “Ashes To Dust” video!

Strange New Dawn
0 66

Strange New Dawn, norveški progresivnorockovski kvartet, je izdal video za skladbo “Ashes To Dust”, ki ga lahko predvajate spodaj. Skladba izhaja z drugega albuma skupine Planet System, ki je od 20. 8. 2020 dalje že dostopen na digitalnih platformah, fizični izid pa bo dočakal 1. 9. 2020 pri založbi Death To Music.

“Ashes To Dust” pripoveduje o nekom, “ki je fizično zapustil tvoje življenje, vendar ostaja prisoten, vse dokler misliš nanj,” pravi skupina in dodaja, “ko na nekoga pozabiš, potem umre še enkrat.”

Strange New Dawn sta ustanovila nekdanja člana skupin In The Woods ter Green Carnation, brata Christopher ‘C: M’ (bas kitara) in Christian ‘X’ Botteri (kitara), poleg pa sodelujejo še ExRoyal (vokal), Muld (klavir, klaviaure) in Sven Rothe (bobni). Strange New Dawn so svoj studijski prvenec “The Only One” izdali leta 2014.

Skupina ustvarja eklektično mešanico progresivnega metala, ‘eonskih’ vzdušij in klasične progresivne senzibilnosti, ki bo dopadljiva tako ljubiteljem prejšnjih skupin, v katerih so člani delovali, kot tudi ljubiteljem King Crimson in Pink Floyd.

Album “Planet Systems” lahko že prednaročite.

Strange New Daw: “Planet Systems”
1. Heartful of Stranger
2. Eternal World
3. Symbol of Stones
4. Finally Saved
5. Waiting for the Day
6. Masterplan
7. Before the Millennium
8. Sky Creator
9. The Symphony of the Universe
10. Vision and Sight
11. My Confession
12. Into Pandemonium
13. Ashes to Dust


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki