Steve Hackett predstavlja koncertni video in single “The Devil’s Cathedral”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2022
0 76

Steve Hackett je delil novi koncertni video izvedbe njegovega singla The Devil’s Cathedral vzetega iz aktualnega albuma “Surrender Of Silence” (2021, RockLine recenzija), ki ga lahko preverite spodaj.

Koncertna verzija te skladbe izhaja iz prihajajočega novega koncertnega albuma “Genesis Revisited Live: Seconds Out & More”. Gre za novi koncertni dokument, ki je nastal na zadnji Hackettovi turneji imenovani “Seconds Out & More”, ki bo izšel 2. 9. 2022, pri založbi InsideOut Music. Konkretni posnetek izvira iz lanskoletnega nastopa v angleškem Manchestru.

“Genesis Revisited Live: Seconds Out & More”, ki ga lahko že prednaročite, bo na razpolago v količinsko omejenih 2CD + Blu-ray in 2CD + DVD formatih. Oba bosta vsebovala zvočno obdelavo v “5.1 surround sound” tehniki, dodatne posnetke iz zakulisja in promocijske videe. Dokument bo razpoložljiv tudi v verziji 4LP (180 g vinil) + 2CD ter digitalno (v 16 in 24 bitni tehniki).

Hackettu so tega večera delali družbo na odru še: klaviaturist Roger King, flavtist in saksofonist Rob Townsend, basist Jonas Reingold, vokalist Nad Sylvan in bobnar Craig Blundell. Z ekipo je gostovala na odru kitaristka Amanda Lehmann.

Seznam skladb na Steve Hackett: “Genesis Revisited Live: Seconds Out & More” je sledeč:
1. Apollo Intro
2. Clocks – The Angel Of Mons
3. Held In The Shadows
4. Every Day
5. The Devil’s Cathedral
6. Shadow Of The Hierophant
7. Squonk
8. The Carpet Crawlers
9. Robbery, Assault And Battery
10. Afterglow
11. Firth Of Fifth
12. I Know What I Like (In Your Wardrobe)
13. The Lamb Lies Down On Broadway
14. Musical Box (Closing Section)
15. Supper’s Ready
16. The Cinema Show
17. Aisle Of Plenty
18. Dance On A Volcano
19. Los Endos

Na fotografiji: Steve Hackett med nastopom 26. 7. 2022, v italijanskem Vidmu (Udine, Piazzale del Castello) – RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncertnega dogodka lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki