Steve Vai napoveduje album “Inviolate”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 35

Steve Vai, ikonski kitarski virtuoz, napoveduje izid svojega novega in skupno desetega albuma “Inviolate” za 28. 1. 2022.

“Inviolate” je prvi Vaijev album po šestih letih odkar je izšel predhodnik “Modern Primitive (2016)”, na njem pa je našlo prostor devet novih skladb, med njimi Knappsack in Candle Power, ki ju je Vai že predstavil. Vai je napisal in posnel skladbo Knappstack le z eno roko, in sicer med okrevanjem po operaciji kazalca, medtem ko je pri skladbi Candle Power demonstriral novo tehniko igranja kitare, ki jo je seveda razvil povsem sam in poimenoval kot “joint shifting”.

Seznam skladb na albumu “Inviolate” se glasi:
1. Teeth Of The Hydra
2. Zeus In Chains
3. Little Pretty
4. Candle Power
5. Apollo In Color
6. Avalancha
7. Greenish Blues
8. Knappsack
9. Sandman Cloud Mist

Na fotografiji: Steve Vai med nastopom 7. 7, 2016, na videmskem prizorišču Castello di Udine v Italiji (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki