Stratovarius predstavljajo restavrirano verzijo koncertnega videa “Speed Of Light” iz leta 1996

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2013
0 23

Stratovarius, finske legende power metala, predstavljajo restavrirano (obnovljeno) verzijo svojega koncertnega posnetka za skladbo Speed Of Light (s koncertnim videom vred), ki ga lahko preverite spodaj. Izvedba izhaja iz nastopa skupine leta 1996 v finskem mestu Oulo.

Skladba izhaja iz dokumenta “Infinite Visions”, ki je prvič izšel kot DVD (pa tudi še kot VHS kaseta) leta 2000 pri založbi Nuclear Blast Records. Zadeva je leta 2009 doživela ponatis v razširjeni verziji z dodatnim ‘bootleg’ koncertom na CD-ju.

Za to potezo so poskrbeli pri založbi earMUSIC, ki je pred časom postregla s podobnimi manevri vezanimi na obnovo posnetkov skupine Gamma Ray iz leta 1993. Ali je v pripravi ponatis DVD-ja, uradno še ni znano.

Stratovarius, ki so v tistem času posegali po zenitu svoje priljubljenosti na mednarodnem prizorišču, so nastopili na tem koncertu še v svoji zlati postavi: Timo Kotipelto (vokal), Timo Tolkki (kitara), Jens Johansson (klaviature), Jari Kainulainen (bas kitara) in Jörg Michael (bobni).

Stratovarius so v letošnjem septembru pri založbi earMUSIC izdali novi studijski album “Survive” – RockLine recenzija!

Več o Stratovarius:
Facebook: https://www.facebook.com/stratovarius/
Instagram: https://www.instagram.com/stratovariu…
Twitter: https://twitter.com/strato_official
Naročilo albuma “Survive”: https://Stratovarius.lnk.to/SurviveAl…
Uradna spletna stran: http://stratovarius.com/

#Stratovarius #SpeedOfLight #Live

Na fotografiji: Timo Kotipelto med nastopom Stratovarius 12. 7. 2013 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! v Balingenu (RockLine fotoarhiv 2006-2022, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki