Warkings predstavljajo video in single “Hellfire” (ft. Morgana le Fay)

foto: Matthias Schwaighofer / Schwaighofer-Art (2022)
0 16

Warkings, vroča evropowermetalska senzacija, se 11. 11. 2022 vračajo z novim studijskim albumom “Morgana”, ki bo izšel pri avstrijski založbi Napalm Records.

Spodaj je na voljo tretji single in video za skladbo Hellfire (ft. Morgana le Fay). Pred časom so Warkings predstavili singla To The King in skladbo Monsters (ft. Morgana le Fay).

Warkings pravijo: “Potovali smo skozi kraljestva da oživimo Morgano, ta pa bo sprostila svojo notranjo pošast. Čarovnica se je vrnila, da nas znova uroči.”

Warkings kalijo svoje metalsko jeklo na pridobitvah zasedb, kot mdr.: Powerwolf, Sabaton, HammerFall in Running Wild. Na bojna polja so prodrli leta 2018. Zbrali so bojevnike sveta in prodrli na 13. mesto najbolje prodajanih plošč nemške lestvice z albumom “Revolution”. Zbrani v zlatih dvoranah Valhale, se štirje antični kralji – Rimljan Tribune, divji Viking, plemiški Crusader ter bojevniški Spartian, vračajo z albumom “Morgana”, pri čemer so pred tem že pobegnili iz podzemlja, se borili proti vladarjem teme ter pozivali k revoluciji.

Warkings pravijo o Morgani: “Glas tako mračen in zloben… zgodba tako zvita in misteriozna. Ustvarili smo epske skladbe, ki pripovedujejo zgodbo o temni čarovnici. Dobrodošli v ognjenem peklu, gorečem svetu Morgane le Fay.”

Album “Morgana” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Morgana” se glasi:
1. Hellfire feat. Morgana le Fay
2. To The King
3. Monsters feat. Morgana le Fay
4. Last Of The English
5. Heart Of Rage feat. Morgana le Fay
6. Row (Into The Storm)
7. Immortal feat. Morgana le Fay
8. Shame
9. The Rite
10. Legend Untold
11. Armata Strigoi (orig. Powerwolf) – dodatna skladba
12. Cry Thunder – dodatna skladba

Warkings so:
Tribune – vokal
Crusader – kitara
Spartan – bobni
Viking – bas kitara
Morgana le Fay – ‘nesveti pozivi’

Warkings se v začetku letošnjega novembra odpravljajo na skupno evropsko turnejo z Powerwolf in Dragonforce. V sklopu turneje se Sloveniji najbliže ustavijo 17. 11. 2022, ko nastopijo v dunajskem Gasometru.

Več o Warkings:
Uradna spletna stran: https://www.warkings.rocks/
Facebook: https://www.facebook.com/warkingsmetal
Instagram: https://www.instagram.com/warkings_me...
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtna...

#warkings


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki