Supertramp v novi knjižni publikaciji

0 124

Dne 17.04.2020 bo pri založbi Wymer izšla nova knjižna publikacija o vzponih in padcih ikonske art rock in pop zasedbe Supertramp z naslovom “The Logical Book – Supertramp Compendum”, ki jo je napisala avtorica Laura Shenton, Spremno besedo je prispeval saksofonist skupine Supertramp John Helliwell.

Knjiga bo opremljena s trdimi platnicami, ilustracijami, v njena vsebina pa nas pelje skozi obdobje turbulentnega sodelovanja med obema pevcema in glavnima avtorjema Supetramp glasbe Rogerjem Hodgsonom ter Rickom Daviesom. Knjiga se dotika tudi komercialnega preboja, ki so ga Supertramp dosegli leta 1974, ko je izšel njihov kultni album “Crime of the Century” ter nasploh velikega uspeha, ki jim ga je prinesel nepozabni “Breakfast in America” (1979).

Kot je povedal pevec Roger Hodgson o Ricku Daviesu leta 1979:  “Oba sva zelo različna in nikdar nisva uspela vzpostaviti posebej zgledne komunikacije na verbalni ravni. Med nama obstaja globoka vez, ki pa vlada definitivno na glasbeni ravni. Ko se znajdeva v situaciji, kadar izvajava glasbo popolnoma sama, vlada med nama neverjetna empatija.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki