Sweet Oblivion feat. Geoff Tate predstavljajo Hide Away

0 63

Geoff Tate (Operation : Mindcrime), znamenito nekdanje prvo grlo art metalcev Queensryche, je združil moči s priznanim italijanskim producentom in izvrstnim kitaristom Simone Mularoni-jem (DGM), s katerim sta zasnovala projekt Sweet Oblivion

Album istoimenskega naslova bo izšel, dne 14.06.2019, pri založbi Frontiers Music Srl Records. Spodaj lahko prisluhnete novi skladbi Hide Away.

Sweet Oblivion pravijo, da so klapa odličnih glasbenikov, ki ustvarja visoko šelesteče in nalezljive melodije, te pa se spogledujejo s klasičnimi albumi zasedbe Queensryche, kot so “Empire”, “Rage For Order” in “Operation:Mindcrime”.

Producent albuma je Simone Mularoni.

Seznam skladb na “Sweet Oblivion” je sledeč:

01. True Colors 
02. Sweet Oblivion 
03. Behind Your Eyes 
04. Hide Away 
05. My Last Story 
06. A Recess From My Fate 
07. Transition 
08. Disconnect 
09. The Deceiver 
10. Seek The Light

Zasedba Sweet Oblivion se glasi:
Geoff Tate – vokal 
Simone Mularoni – kitara, bas kitara 
Emanuele Casali – klaviature
Paolo Caridi – bobni

Na fotografiji: Geoff Tate med nastopom Operation Mindcrime, dne 02.12.2015 v tržaškem Domu pristaniških delavcev v Italiji (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno RockLine reportažo s tega koncerta lahko preberete TUKAJ.


Sweet Oblivion – Hide Away (zvočni zapis)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki