Teramaze predstavljajo video in single “Untide”

Wells Music 2020
0 16

Teramaze, avstralski progresivni metalci, ki jih vodi kitarist in ustanovitelj skupine Dean Wells, družbo pa mu v ekipi delajo še: Chris Zoupa, Andrew Cameron in Nick Ross, so na današnji torek, to je 5. 10. 2021, pri svoji založbi Wells Music, izdali nov studijski album “And The Beauty They Perceive”.

Po prvem single in videu s prihajajočega novega studijskega albuma za skladbo Jackie Seth, in drugem za naslovno skladbo albuma, je tu še tretji in sicer za skladbo Untide. Vse tri single lahko preverite spodaj.

Dean Wells pravi: “To je že naš tretji studijski album, ki bo izšel prej kot v letu dni ter skupno naš deveti studijski album. Resnično verjamem da gre za enega najboljših, kar smo jih posneli do tega dne.”

Chris Zoupa dodaja: “Ko smo pisali album “And The Beauty They Perceive” smo želeli ustvariti devet skladb, ki so kombinacija elementov tehnične kompleksnosti, emocij, orkestracij ter visoke poslušljivosti, kar je sledljiva praksa na vseh naših dosedanjih albumih. Na novem smo to dosegli brez slehernih naporov, zato mu bodo vsi ljubitelji naše skupine z veseljem prisluhnili.”

Album lahko že naročite.

Znan je tudi seznam skladb na albumu:
1. And The Beauty They Perceive
2. Jackie Seth
3. Untide
4. Modern Living Space
5. Blood Of Fools
6. Waves
7. Son Rise
8. Search For The Unimaginable
9. Head Of The King


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki