“The Ballad of Jethro Tull” – nova Jethro Tull knjiga

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 38

Jethro Tull so bili deležni natisa in izdaje še ene biografske knjige z naslovom “The Ballad of Jethro Tull” v broširani vezavi.

Spodaj se nahaja video v katerem šef skupine Ian Anderson razkazuje vse podrobnosti o novem knjižnem Jethro Tull spominku!

“Pred nekaj tedni sem vam obljubil,” začenja Anderson in nadljauje ” knjigo “The Ballad Of Jethro Tull”, ki je na razpolago v broširani vezavi. Sam imam kopijo in izgleda super. Če želite tudi sami postati lastnik ene izmed kopij, obiščite jethrotullbook.com in opravite naročilo. Se srečamo v tiskovinah.”

Publikacijo o kateri se je prvič govorilo leta 2018 je napisal Mark Blake in vsebuje kup spominkov, fotografij iz osebnih fotogalerij članov skupine, doslej še nikdar izdane koncertne fotografije, fotografije iz zakulisja, originalne novinarske izvlečke objav ter naslovnico, ki zaobjema celotno kariero skupine Jethro Tull. Publikacijo so predhodno pregledali Ian Anderson ter člani nekdanje in aktualne postave Jethro Tull postave.

Svojo kopijo knjige “The Ballad of Jethro Tull” lahko naročite TUKAJ!

Na fotografiji: Ian Anderson med nastopom Jethro Tull 10. 12. 2018 na Dunajskem prizorišču Wiener Stadthalle (Halle F), v Avstriji (RockLine fotoarhiv 2006 – 2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki