The Banishment (ft. George Lynch) napovedujejo prvenec “Machine And Bone”

Frontiers Music Srl. 2023
0 65

The Banishment, glasbeni projekt v katerem so združili moči kitarist George Lynch (Lynch Mob, The End Machine, ex-Dokken), napoveduje za 10. 3. 2023 studijski prvenec “Machine And Bone”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

The Banishment je projekt, ki sta ga zagnala skupaj Lynch in programer ter multi-instrumentalist Joe Haze že leta 2011, od 2020 dalje pa sodeluje z njima tudi v Los Angelesu nastanjeni vokalist in umetnik Devix Szell.

Spodaj lahko že prisluhnete prvemu singlu albuma za skladbo Got What You Wanted, ki je opremljen tudi z glasbenim videom.

Na albumu “Machine And Bone” se nahajajo tudi posebni glasbeni gosti, kot sta Richard Patrick (Filter) in Tommy Victor (Prong). Po napovedih založbe gre za izzivalen heavy industrial metal album, poln Lynchevih bluesovsko-psihotičnih kitarskih eskapad.

Seznam skladb na albumu “Machine And Bone” se glasi:
1. Reaction
2. Max Pain (featuring Richard Patrick)
3. Right (featuring Tommy Victor)
4. Lost Horizon
5. The Dread (featuring Jason Charles Miller)
6. Reunion
7. Terra Nullius
8. Got What You Wanted
9. Terror (featuring Tommy Victor)
10. Machine And Bone

The Banishment so:
Devix Szell – vokal
George Lynch – kitara
Joe Haze – programiranje, sintetizatorji, inženirstvo, miksanje


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki