The Beatles z novo knjigo “The Beatles: Get Back”!

Apple Corps Ltd
0 67

“The Beatles: Get Back”, je nova prihajajoča knjiga, ki pripoveduje zgodbe iz zakulisja nastajanja zadnjega studijskega albuma “Let It Be”. Izšla bo v prihodnjem letu. Gre za prvo uradno knjigo o skupini v zadnjih dvajsetih letih, ko je leta 2000 izšla knjiga “The Beatles Anthology”.

Knjiga bo polna še neizdanih fotografij Linde McCartney in Ethana A. Russella, ki sta sicer avtorja fotografij naslovnice albuma “Let It Be”. Knjiga trde vezave bo vsebovala 240 strani in bo polna “pretipkanih” konverzacij članov kvarteta, ki izhajajo iz 140 ur trajajoče seanse snemanja albuma, ki jih je prispeval in uredil pisatelj John Harris.

Spremno besedo h knjigi je prispeval režiser Peter Jackson, ki je ustvaril tudi dokumentarni film o albumu, ki se imenuje prav tako “The Beatles: Get Back”. Film bo izšel 27. 8. 2021. Uvod v zgodbo o albumu je prispeval novelist Hanif Kureishi.

Knjiga “The Beatles: Get Back” bo izšla 31. 8. 2021 pri založbah Apple in Callaway Arts.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki