Elton John z zabojem “Jewel Box”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 80

Elton John bo izdal novembra nov orjaški glasbeni zaboj!

“Jewel Box” bo izšel 13. 11. 2020 pri založbi UMC/EMI in bo vseboval skupno 148 skladb, ki so bile posnete med letoma 1965 in 2019. Zaboj bo zastopan z osmimi CD-ji, štirimi, tremi ali dvema vinilnima LP-jema ter v digitalnem formatu..

“Jewel Box” vsebuje izbor “deep cuts” komadov, raritet in b-strani, vseboval pa bo kar 60 neizdanih skladb, nastalih v obdobju med letoma 1965 in 1971.

Izboru bo dodana bogata spremna beseda Eltona Johna, ki je poskrnel za komentarje za vsako izmed skladb kompilacije.

Vse skladbe so bile masterizirane v londonskem studiu s Abbey Road. Za masterizacijo je poskrbel producent in dobitnik Grammyja Sean Magee.

Elton John je tudi poskrbel za to, da lahko spodaj prisluhnete neizdani skladbi Sing Me No Sad Sonngs, ki jo ne napisal leta 1969 in bo vključena na “Jewel Box”.

Zadnji CD v tem izboru se bo imenoval “And This Is Me”, kar sovpada z izidom Eltonove avtobiografije “Me”. Na tem CD-ju se bodo nahajale skladbe, ki jih Elton omenja v svoji avtobiografiji ter “(I’m Gonna) Love Me Again”, ki je prejela Oskarja za duet Eltona z Taronom Egertonom, ki je upodobil lik slovitega kantavtorja v filmu “Rocketman”.

Vsebina “Jewel Box” se glasi:
CD-ja 1 & 2: Deep Cuts 
CD-ji 3, 4 in 5: Rarities 1965 -1971
CD-ja 6 in 7: B-Sides 1976-2005
CD 8: And This Is Me

Na fotografiji: Elton John med nastopom 1. 5. 2019, na dunajskem prizorišču  Wiener Stadthalle (Halle D) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki