The Darkness predstavljajo besedilni video “Heart Explodes”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2019
0 68

The Darkness, britanska hard rock utrdba, ki napoveduje za 4.10.2019 pri založbi Cooking Vynil izid novega studijskega albuma “Easter Is Cancelled”, predstavlja besedilni video za novo skladbo z naslovom Heart Explodes, ki ga lahko predvajate spodaj.

Novi album “Easter Is Cancelled” bo tako nasledil v letu 2017 izdani predhodnik “Pinewood Smile”. Album sicer izide čez dva meseca, a ga je že možno naročiti TUKAJ.

Seznam skladb na albumu “Easter Is Cancelled” je sledeč:
01. Rock And Roll Deserves To Die
02. How Can I Lose Your Love
03. Live ‘Til I Die
04. Heart Explodes
05. Deck Chair
06. Easter Is Cancelled
07. Heavy Metal Lover
08. In Another Life
09. Choke On It
10. We Are The Guitar Men

The Darkness so opravili v letošnjem poletju serijo festivalskih nastopov, med njimi tudi dva v Italiji, kjer so nastopili samostojno v vlogi glavnih gostov večera. Tako smo si ogledali njihov nastop dne 21.07.2019, v italijanskem kraju Majano pri Udinah, od koder izvira tudi recenzija njihove tamkajšnje koncertne predstave, ki jo lahko preberete TUKAJ!

The Darkness so za prihodnjo pozno zimo napovedali serijo evropskih koncertnih nastopov med katerimi se dne 10.02.2020 ustavijo tudi na dunajskem prizorišču Simm City.

Na fotografiji zgoraj: Vokalist Justin Hawkins med nastopom The Darkness dne 21.07.2019, v italijanskem kraju Majano (blizu Udin) – RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane.


The Darkness – Heart Explodes
The Darkness – Easter Is Cancelled
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki