The Winery Dogs predstavljajo video in single “Mad World”

foto: Travis Shinn 2022
0 47

The Winery Dogs, senzacionalni super hard rock trio, ki ga zastopajo Richie Kotzen (vokal, kitara), Billy Sheehan (bas kitara) in Mike Portnoy (bobni), napovedujejo novi studijski album “III”, ki bo kot namiguje ime tretji album skupine. Njegov izid je napovedan za 3. 2. 2023.

Po singlu Xanadu, ki ga je skupina predstavila še v lanskem letu, je spodaj na voljo novi za skladbo Mad World. Single je opremljen tudi z videom, ki ga je režiral Vicente Cordero in je bil posnet v lanskem novembru v Los Angelesu.

Novi album “III” lahko od 9. 12. 2022 že prednaročite. Pozor! Kdor se odloči za prednaročilo albuma, lahko sodeluje v nagradni igri, v kateri ponujajo The Winery Dogs nič drugega kot ‘signature’ Richie Kotzenovo Fender Telecaster kitaro.

Album bo izšel pri založbi Three Dog Music, ki je v lasti skupine, za distribucijo albuma bodo skrbeli pri Burnside Distribution/The Orchard.

Album je producirala skupina sama, končni miks pa je opravil Jay Ruston.

Seznam skladb albuma “III” je sledeč:
1. Xanadu
2. Mad World
3. Breakthrough
4. Rise
5. Stars
6. The Vengeance
7. Pharaoh
8. Gaslight
9. Lorelei
10. The Red Wine

Skupina je obenem potrdila obsežni severnoameriški sveženj novih koncertnih nastopov za letošnje leto. V juniju 2023 obiščejo tudi evropska prizorišča. Vsi evropski datumi so zaenkrat močno oddaljeni od Slovenije.

Več o The Winery Dogs:
http://www.thewinerydogs.com
https://www.instagram.com/thewinerydogs/

http://www.facebook.com/TheWineryDogs
http://twitter.com/TheWineryDogs


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki