Revolution Saints predstavljajo video in single “Need Each Other”

Frontiers Music Srl. 2022
0 86

Revolution Saints, ameriška melodična hard rock senzacija, za katero stoji pokroviteljstvo italijanske založbe Frontiers Music Srl., predstavlja sveži single in video za skladbo Need Each Other, ki ga lahko preverite spodaj.

Pred časom so Revolution Saints napovedali spremembo postave ter izid svojega četrtega studijskega albuma, ki je napovedan v prvi polovici letošnjega leta. Obenem so predstavili že prvi single Eagle Flight (spodaj), ki mu po novem sledi omenjeni Need Each Other.

Revolution Saints sta nedavno zapustila kitarist Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, ex-DIO, itn…) ter basist in pomožni vokalist Jack Blades (Night Ranger). Na njuni mesti sta vskočila v postavo Revolution Saints aktualni Whitesnake ter nekdanji Night Ranger kitarist Joel Hoekstra in Foreigner basist Jeff Pilson (tudi Dokken, Black Swan,…). V triu ostaja tako izmed originalnih članov le bobnar in glavni vokalist Deen Castronovo (Journey).

Revolution Saints so do tega dne izdali tri albume, in sicer: “Revolution Saints” (2015),”Light In The Dark” (2017) in “Rise” (2020). Četrti je v sklepni fazi in torej napovedan za prihodnje leto, Castronovo, Hoekstra in Pilson, pa naj bi se že aktivno vključili tudi v skladanje materiala za peti studijski album.

Novi album bo produciral Alessandro Del Vecchio, ki je zanj prispeval tudi klaviature in spremljevalni vokal.

Video za single Eagle Flight so ustvarili pri Nlight Productions.

RockLine recenzijo albuma “Rise” lahko preberete TUKAJ.

Več o Revolution Saints:
Facebook: https://www.facebook.com/RevolutionSa…
Instagram: https://www.instagram.com/revolutions…


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki